Motorhoezenonline.nl Logo

Motorhoezeonline.nl

Bent u op zoek naar een echt goede motorhoes? Koop dan je motorhoes bij motorhoezenonline.nl. De beste motorhoes voor jouw kostbare bezit! Deze hoes is van absolute top-kwaliteit, en tegen een normale prijs.

Alijd beschermd:

Welke motor of scooter je ook rijdt, of je hem nu binnen of buiten stalt. Motorhoezenonline.nl beschikt over de beste hoes voor jouw motor, zodat deze met een perfecte pasvorm beschermd wordt tegen weer en wind. Bovendien onttrek je met deze praktische hoes jouw kostbare bezit uit ogen van potentiële vandalen en dieven. De gebruikte materialen zijn zeer robuust, bestand tegen weer en wind, voorkomen condensvorming (extra corrosie/roest) onder de hoes en zijn waterafstotend en luchtdoorlatend. Daarnaast wordt uw motor/scooter beschermd tegen de schadelijke Uv-straling, die de lak aantast en op den duur vaal laat lijken.

Waterdicht:

Er is een groot kwaliteitsverschil in het ruime aanbod aan motor- en scooterhoezen. De prijs is vaak een goede indicatie voor de kwaliteit van het gebruikte materiaal van de motorhoes/scooterhoes.
De meest goedkopere motorhoezen zijn geschikt voor binnen als stofhoes en zeker niet geschikt voor buiten.

Om uw motor/scooter buiten goed te beschermen is het waterdicht zijn, ook bij extreme regenbuien een 100% eis. Daarnaast is ook een goede vocht regulering een must.
Onze hoezen zijn 100% waterdicht met dubbelgestikte naden welke extra waterdicht zijn afgewerkt.

Condensvorming kan een groot probleem zijn:

Condensdruppels ontstaan binnen de hoes, door temperatuurverschillen tussen binnen en buitenkant van de hoes. Deze Condensdruppels tasten de motordelen aan, zoals lak en metalen delen als chroom, aluminium, metaal, maar ook elektrische delen als koper en messing. De motorhoes van motorhoezenonline.nl voorkomt condensvorming door haar extra ventilatie-openingen.

Hittebestendige motorhoes:

Om de hoes sneller over de motor te kunnen doen is het handig dat de hoes voorzien is van extra hittebestendige zijkanten, zodat de hoes niet om de uitlaat smelt. Als u de hoes over de motor/scooter doet na gebruik.
Onze hoezen hebben hittebestendige bekleding op beide achterste uitlaat positie's (beide zijden) tot 300 graden, is uw uitlaat heter dan adviseren we even te wachten om schade aan de motorhoes te voorkomen.

Fleece binnenvoering:

Om de motor/scooter optimaal te beschermen is een goed kraswerende binnenkant een vereiste. Onze hoezen zijn dan ook voorzien van een zachte fleece binnenkant om krassen te voorkomen.

Bevestiging:

De motor-/scooterhoes dient goed te kunnen worden bevestigd. Bij harde wind komen er flinke krachten op de hoes en is een goede bevestiging noodzakelijk.
Elastiek in de zoom en een extra D-klip zorgen ervoor, dat onze hoezen goed bestand zijn tegen de harde wind.

Slotoog:

De betere motorhoezen zijn voorzien van een slotoog. Dit is bij stalling in een openbare ruimte een goede voorziening, zodat samen met de motor ook de hoes op slot kan en diefstal zo minder aantrekkelijk wordt.

Tips voor gebruik van een motorhoes:

 • Als de hoes over een natte motor kom, zal het lang duren eer het vocht is weg geventileerd. Het beste is de hoes over een zo droge motor/scooter te doen.

 • Bij motoren met luchtkoeling (b.v. Harley's) is het verstandig even te wachten met het plaatsen van de hoes.
  Deze motoren zijn heet op andere plekken dan enkel de uitlaatposities. Om beschadiging van de hoes en motor te voorkomen is het beter
  even te wachten tot dat de meeste hitte uit de motor is.

 • Als de motorhoes nat is, vouw deze dan niet op, maar hang deze uit om te drogen. Anders bestaat de kans op schimmelvorming.

 • De hoes geeft bescherming tot 300 graden, bij een warmere uitlaat kan de hoes beschadigt raken, hierop te letten bij gebruik, beschadiging door te hete uitlaat valt niet onder de garantie.
 • Gebruikt u de hoes niet bij storm, door storm kan er schade aan de hoes ontstaan.

      

Mocht je twijfelen over de grootte van de hoes, stuur ons gerust een mail naar info@motorhoezenonline.nl en we zullen je adviseren.