Motorhoezenonline.nl Logo

Is een motorhoes een goede aankoop?

Bent u op zoek naar een echt goede motorhoes? Koop dan uw motorhoes bij motorhoezenonline.nl. De beste motorhoes voor uw kostbare bezit! Deze motorhoes is van absolute topkwaliteit en verkrijgbaar tegen een normale prijs.

Altijd beschermd:

Welke motor of scooter u ook rijdt, of u hem nu binnen of buiten stalt. Motorhoezenonline.nl beschikt over de beste hoes. Zodat uw motor of scooter met een perfecte pasvorm beschermd wordt tegen weer en wind. Bovendien onttrekt u met deze praktische hoes uw kostbare bezit uit ogen van potentiële vandalen en dieven. De gebruikte materialen zijn zeer robuust, bestand tegen weer en wind, voorkomen condensvorming (extra corrosie/roest) onder de hoes en zijn waterafstotend en luchtdoorlatend. Daarnaast wordt uw motor of scooter beschermd tegen de schadelijke UV-straling, die de lak aantast en op den duur vaal laat lijken.

Pasvorm van de motorhoes:

Een goede pasvorm is van groot belang voor de motorhoes. Is de motorhoes te klein, dan zal hij niet of niet geheel de motor afdekken. Is de motorhoes te groot, dan zal de hoes om de motor vallen en daardoor zal er geen ventilatie zijn onder de motor door. En als het een beetje waait, dan zal de wind met de hoes aan de haal gaan. Of er zelfs voor kunnen zorgen, dat de motor om valt door de krachten die er ontstaan.

Bij motorhoezenonline hebben wij de motorhoezen in 3 groepen verdeeld:

1 Motorhoezen zonder (hoog) windscherm
2 Motorhoezen met hoog windscherm
3 Motorhoezen met hoog windscherm én topkoffer

Door deze onderverdeling zorgen wij ervoor dat de motorhoes een goede aansluiting heeft bij uw motor.

Waterdicht:

Er is een groot kwaliteitsverschil in het ruime aanbod aan motor- en scooterhoezen. De prijs is vaak een goede indicatie voor de kwaliteit van het gebruikte materiaal van de motor- en scooterhoes.
De meest goedkopere motorhoezen zijn geschikt voor binnen als stofhoes, maar zeker niet geschikt voor buiten.

Om uw motor of scooter buiten goed te beschermen, is een waterdichte motorhoes, ook bij extreme regenbuien, een 100% eis. Daarnaast is ook een goede vochtregulering een must.
Onze motor- en sooterhoezen zijn 100% waterdicht met dubbel gestikte naden, welke extra waterdicht zijn afgewerkt.

Condensvorming kan een groot probleem zijn:

Condensdruppels ontstaan binnen in de hoes door temperatuurverschillen tussen de binnen- en buitenkant van de hoes. Deze condensdruppels tasten de motordelen aan, zoals lak en metalen delen als chroom, aluminium, metaal, maar ook elektrische delen, zoals koper en messing. De motorhoes van Motorhoezenonline.nl voorkomt condensvorming door haar extra ventilatie-openingen.

Hittebestendige motorhoes:

Om de hoes sneller over de motor te kunnen doen, is het handig dat de hoes voorzien is van extra hittebestendige zijkanten. Zodat de hoes niet om de uitlaat smelt, als u de hoes over de motor of scooter doet na gebruik.
Onze motorhoezen hebben hittebestendige bekleding op beide achterste uitlaat positie's (beide zijden) tot 300 graden. Is uw uitlaat heter, dan adviseren wij even te wachten om schade aan de motorhoes te voorkomen.

Fleece binnenvoering:

Om de motor of scooter optimaal te beschermen is een goed kraswerende binnenkant een vereiste. Onze motorhoezen zijn dan ook voorzien van een zachte fleece binnenkant.

Bevestiging:

De motor- of scooterhoes dient goed te kunnen worden bevestigd. Bij harde wind komen er flinke krachten op de hoes en daardoor is een goede bevestiging noodzakelijk.
Elastiek in de zoom en een extra D-clip zorgen ervoor, dat onze motorhoezen goed bestand zijn tegen de harde wind.

Slotoog:

De betere motorhoezen zijn voorzien van een slotoog. Dit is bij stalling in een openbare ruimte een goede voorziening, zodat samen met de motor ook de motorhoes op slot kan en diefstal zo minder aantrekkelijk wordt.

Tips voor gebruik van een motorhoes:

  • Als de hoes over een natte motor komt, zal het lang duren eer het vocht is weg geventileerd. Het beste is de motorhoes over een zo droog mogelijke motor of scooter te plaatsen.

  • Bij motoren met luchtkoeling (b.v. Harley's) is het verstandig even te wachten met het plaatsen van de motorhoes.
    Deze motoren zijn heet op andere plekken, dan enkel de uitlaatposities. Om beschadiging van de hoes en motor te voorkomen is het beter even te wachten, totdat de meeste hitte uit de motor is.

  • Als de motorhoes nat is, vouw deze dan niet op, maar hang deze uit om te drogen. Anders bestaat de kans op schimmelvorming.

  • De motorhoes geeft bescherming tot 300 graden. Bij een warmere uitlaat kan de motorhoes beschadigt raken, hierop te letten bij gebruik. Beschadiging door te hete uitlaat valt niet onder de garantie.
  • Gebruikt u de motorhoes niet bij storm, door storm kan er schade aan de motorhoes ontstaan.

Tot slot... DE PRIJS waar op te letten bij het kopen van een motorhoes?

Zoals u weet... 'Goedkoop... is... duurkoop'.
Dat geldt zeker voor de aanschaf van een motorhoes.
Goedkope motorhoezen hebben een beperkte levensduur! Voldoen niet of nauwelijks aan de gestelde eisen! Het middel is vaak erger dan de kwaal... Goedkoop is dan ook vaak duurkoop.
Bij www.motorhoezeonline.nl betaalt u ook weer niet de hoofdprijs. Prijzen van honderden euro's komen ook voor op de markt. Dit is eigenlijk extreem duur en staat totaal niet in verhouding tot de geboden kwaliteit.
www.motorhoezeonline.nl biedt u dan ook de beste prijs-kwaliteitverhouding, die er te krijgen is op de markt. Kijk en vergelijk!

Contact:

Een goede webshop moet goed bereikbaar zijn. Dat vinden wij zelf ook erg belangrijk.
Daarom hebben wij (wel) gewoon een vast telefoonnummer. Zie ook de telefoniste bovenaan de homepagina.
Daarnaast hebben wij ook nog een whatsapp-lijn en beantwoorden wij de mail dagelijks.

Voor meer informatie:
Mail naar info@motorhoezenonline.nl
App
naar 06 - 4326 0075
Bel naar 0513 - 677 408 op werkdagen tussen 10.00 - 16.00 uur

Mocht u twijfelen over de grootte van de motorhoes? Stuur dan een mail naar info@motorhoezenonline.nl en wij zullen u adviseren.